Når du besøger et websted, kan det gemme eller hente oplysninger i din browser, for det meste i form af cookies. Disse oplysninger kan handle om dig, dine præferencer eller din enhed og bruges mest til at få sit websted til at fungere, som du forventer det. Oplysningerne identificerer dig normalt ikke direkte, men det kan give dig en mere personlig weboplevelse.
Fordi vi respekterer din ret til privatliv, kan du vælge ikke at tillade nogle typer cookies. Klik på de forskellige kategorioverskrifter for at finde ud af mere og ændre vores standardindstillinger. Blokering af nogle typer cookies kan imidlertid påvirke din oplevelse af webstedet og de tjenester, vi kan tilbyde.
I nogle tilfælde deles data fra cookies med tredjeparter og kan betragtes som et "salg af personlige oplysninger" i henhold til California Consumer Privacy Act (CCPA). Du kan til enhver tid udøve din ret til at fravælge denne deling ved at deaktivere cookies. Meddelelse om cookies
Inklusive 25% moms
Midlertidigt utilgængelig
Ingredienser:
Damernes te
Lady Grey er en skøn økologisk blanding lavet på sorte teer som Keemun, Ceylon og Darjeeling tilsat en anelse bergamot samt Gunpowder, som er en klassisk grøn te. Du får her endnu en af Østerlandsk Thehus’s delitkate luksusblandinger.
Smag
Tesmagen er utrolig fyldig, men smagen af bergamot er betydelig lettere end ved en klassisk Earl Grey. Teen indeholder blandt andet Ceylon te, som er en relativt kraftig te, hvorfor denne blanding også egner sig godt med en smule mælk.
Brygning
Lady Grey te er lavet på klassisk sort te, og for at opnå den mest optimale smag bør trækketiden på 3-4 min. og 95-100 grader varmt vand overholdes.
Mere te fra samme hylde
Lady Grey fås både i løs vægt, løs vægt i 125 g. dåse, og som tebreve i dåse.
Hvad er sort te?
Sort te kommer ligesom grøn og hvid te fra den samme teplante Camellia Sinensis. Sort te er helt oxideret, altså iltet, og er den typer af te, der gennemgår den længste bearbejdningsproces: plukning, tørring, rulning, iltning og ristning. Til kvalitetste er det udelukkende de øverste, spæde og mørkegrønne topskud, der plukkes. Der plukkes ”two leaves and a bud”, altså to sideblade og det midterste topskud.