Når du besøger et websted, kan det gemme eller hente oplysninger i din browser, for det meste i form af cookies. Disse oplysninger kan handle om dig, dine præferencer eller din enhed og bruges mest til at få sit websted til at fungere, som du forventer det. Oplysningerne identificerer dig normalt ikke direkte, men det kan give dig en mere personlig weboplevelse.
Fordi vi respekterer din ret til privatliv, kan du vælge ikke at tillade nogle typer cookies. Klik på de forskellige kategorioverskrifter for at finde ud af mere og ændre vores standardindstillinger. Blokering af nogle typer cookies kan imidlertid påvirke din oplevelse af webstedet og de tjenester, vi kan tilbyde.
I nogle tilfælde deles data fra cookies med tredjeparter og kan betragtes som et "salg af personlige oplysninger" i henhold til California Consumer Privacy Act (CCPA). Du kan til enhver tid udøve din ret til at fravælge denne deling ved at deaktivere cookies. Meddelelse om cookies
Inklusive 25% moms
Tilgængelig
Fri fragt ved køb over 400,- DKK
Ingredienser:
Storbladet te
Bai Mu Dan er en ren hvid te og hører til blandt de kraftige hvide teer. Den består af det midterste topskud og to eller tre sideblade.
Smag
Bai Mu Dan har en delikat smag med let sødlig eftersmag.
Brygning
Bai Mu Dan er en ren hvid te, og for at opnå den mest optimale smag og bibeholde teens gode egenskaber samt vitaminer og antioxidanter bør trækketiden være på 2-4 min. og anvendelse af 70-80 grader varmt vand bør overholdes.
Hvad er hvid te?
Hvid te er de første spæde skud på tebusken og en delikatesse, idet den kun høstes få dage i det tidlige forår. Tebladene plukkes ikke på dage med regn, hvis duggen ikke er helt væk eller hvis der er frost i jordbunden. Hvid te adskiller sig fra både grøn og sort te i den proces, der følger efter selve plukningen af tebladene. De friske teblade gennemgår en naturlig tørringsproces.
Den hvide te er ligesom den grønne te ufermenteret, hvilket vil sige, at tebladene ikke gennemgår den iltningsproces, som bevirker, at tebladenes farve bliver mørk. Tebladene rulles til forskel fra de andre teer meget sjældent. Således er det kendetegnende for de fleste hvide te-kvaliteter, at de er meget storbladede.