Når du besøger et websted, kan det gemme eller hente oplysninger i din browser, for det meste i form af cookies. Disse oplysninger kan handle om dig, dine præferencer eller din enhed og bruges mest til at få sit websted til at fungere, som du forventer det. Oplysningerne identificerer dig normalt ikke direkte, men det kan give dig en mere personlig weboplevelse.
Fordi vi respekterer din ret til privatliv, kan du vælge ikke at tillade nogle typer cookies. Klik på de forskellige kategorioverskrifter for at finde ud af mere og ændre vores standardindstillinger. Blokering af nogle typer cookies kan imidlertid påvirke din oplevelse af webstedet og de tjenester, vi kan tilbyde.
I nogle tilfælde deles data fra cookies med tredjeparter og kan betragtes som et "salg af personlige oplysninger" i henhold til California Consumer Privacy Act (CCPA). Du kan til enhver tid udøve din ret til at fravælge denne deling ved at deaktivere cookies. Meddelelse om cookies
Inklusive 25% moms
Tilgængelig
Fri fragt ved køb over 400,- DKK
Ingredienser:
Det startede i 1887
Østerlandsk Thehus blev grundlagt af en marinesoldat, der havde deltaget i den engelske dronning Victorias 50 års jubilæum i år 1887. Det engelske admiralitet havde budt på en te, der gjorde så stort et indtryk på menig Søren Wilhelm Jacobsen, at han tog opskriften på blandingen med hjem til København. Her grundlagde han Østerlandsk Thehus, hvor den specielle Admiralitetste stadig er en af husets kendte og populære blandinger. Teen har gennem årene været skattet ikke blot af borgerne i København, men af kunder fra det ganske land.
Blandingen består af klassiske sorte teer fra Darjeeling, Ceylon og Keemun.
Smag
Fin klassisk sort te uden bergamotte.
Brygning
Admiralitetste er lavet på klassiske sort teer af bedste kvalitet, og for at opnå den mest optimale smag bør trækketiden på 3 min. og 100 grader varmt vand overholdes.
Mere te fra samme hylde
Admiralitets te fås både i løs vægt, løs vægt i dåse og som pyramidetebreve.
Ingredienser
Sort te.
Hvad er sort te?
Sort te kommer ligesom grøn og hvid te fra den samme teplante Camellia Sinensis. Sort te er helt oxideret, altså iltet, og er den typer af te, der gennemgår den længste bearbejdningsproces: plukning, tørring, rulning, iltning og ristning. Til kvalitetste er det udelukkende de øverste, spæde og mørkegrønne topskud, der plukkes. Der plukkes ”two leaves and a bud”, altså to sideblade og det midterste topskud.