Når du besøger et websted, kan det gemme eller hente oplysninger i din browser, for det meste i form af cookies. Disse oplysninger kan handle om dig, dine præferencer eller din enhed og bruges mest til at få sit websted til at fungere, som du forventer det. Oplysningerne identificerer dig normalt ikke direkte, men det kan give dig en mere personlig weboplevelse.
Fordi vi respekterer din ret til privatliv, kan du vælge ikke at tillade nogle typer cookies. Klik på de forskellige kategorioverskrifter for at finde ud af mere og ændre vores standardindstillinger. Blokering af nogle typer cookies kan imidlertid påvirke din oplevelse af webstedet og de tjenester, vi kan tilbyde.
I nogle tilfælde deles data fra cookies med tredjeparter og kan betragtes som et "salg af personlige oplysninger" i henhold til California Consumer Privacy Act (CCPA). Du kan til enhver tid udøve din ret til at fravælge denne deling ved at deaktivere cookies. Meddelelse om cookies
Inklusive 25% moms
Tilgængelig
Fri fragt ved køb over 400,- DKK
Ingredienser:
Endnu en smagsfuld mulighed til morgenbordet
Scottish Breakfast er en klassisk kraftig og fyldig morgenthe, der kan nydes både med og uden mælk.
Theen består af fintskåren sort the fra Sumatra og Assam. De fintskårede blade giver mere overflade, når det varme vand bliver introduceret til theen, hvilket tillader vandet hurtigt at udtrække og mixe flere smagsstoffer, modsat the med hele blade.
Smag
Scottish Breakfast er en lækker fyldig, blød og kraftig the med afrundede noter af rug i malt, samt milde nøddeagtige toner i en bryg med en dyb mørk rødbrunlig farve.
Brygning
Scottish Breakfast er klassisk sort the, og for at opnå den mest optimale smag bør trækketiden på 3 min. og 100 grader varmt vand overholdes.
Hvad er sort te?
Sort te kommer ligesom grøn og hvid te fra den samme teplante Camellia Sinensis. Sort te er helt oxideret, altså iltet, og er den typer af te, der gennemgår den længste bearbejdningsproces: plukning, tørring, rulning, iltning og ristning. Til kvalitetste er det udelukkende de øverste, spæde og mørkegrønne topskud, der plukkes. Der plukkes ”two leaves and a bud”, altså to sideblade og det midterste topskud.