Når du besøger et websted, kan det gemme eller hente oplysninger i din browser, for det meste i form af cookies. Disse oplysninger kan handle om dig, dine præferencer eller din enhed og bruges mest til at få sit websted til at fungere, som du forventer det. Oplysningerne identificerer dig normalt ikke direkte, men det kan give dig en mere personlig weboplevelse.
Fordi vi respekterer din ret til privatliv, kan du vælge ikke at tillade nogle typer cookies. Klik på de forskellige kategorioverskrifter for at finde ud af mere og ændre vores standardindstillinger. Blokering af nogle typer cookies kan imidlertid påvirke din oplevelse af webstedet og de tjenester, vi kan tilbyde.
I nogle tilfælde deles data fra cookies med tredjeparter og kan betragtes som et "salg af personlige oplysninger" i henhold til California Consumer Privacy Act (CCPA). Du kan til enhver tid udøve din ret til at fravælge denne deling ved at deaktivere cookies. Meddelelse om cookies
Inklusive 25% moms
Tilgængelig
Fri fragt ved køb over 400,- DKK
Ingredienser:
En klassiker på morgenbordet
English Breakfast Organic er en klassisk sort theblanding. Theen består af kraftige teer som indisk Assam samt Ceylon, hvilket gør den yderst oplagt som morgente med mælk.
Smag
Klassisk, kraftig sort the med maltet smag.
Brygning
English Breakfast Organic er klassisk sort the, og for at opnå den mest optimale smag bør trækketiden på 3 min. og 100 grader varmt vand overholdes.
Flere varianter af English Breakfast Organic fra Østerlandsk Thehus
Denne variant af English Breakfast Organic indeholder 12 thebreve. Thebrevene kendetegnes ved at være bæredygtige og uden unødig plastic-emballage, da selve thebrevet er i det biologisk nedbrydelige materiale PLA.
English Breakfast Organic fås også i en dåse med 125g. løsvægt the. Hertil kan der tilkøbes løsvægt refill, så du nemt kan fylde din dåse op igen.
Hvad er sort the?
Sort the kommer ligesom grøn og hvid te fra den samme teplante Camellia Sinensis. Sort the er helt oxideret, altså iltet, og er den type af the, der gennemgår den længste bearbejdningsproces: plukning, tørring, rulning, oxidering og ristning. Til kvalitetsthe er det udelukkende de øverste, spæde og mørkegrønne topskud, der plukkes. Der plukkes ”two leaves and a bud”, altså to sideblade og det midterste topskud.