Når du besøger et websted, kan det gemme eller hente oplysninger i din browser, for det meste i form af cookies. Disse oplysninger kan handle om dig, dine præferencer eller din enhed og bruges mest til at få sit websted til at fungere, som du forventer det. Oplysningerne identificerer dig normalt ikke direkte, men det kan give dig en mere personlig weboplevelse.
Fordi vi respekterer din ret til privatliv, kan du vælge ikke at tillade nogle typer cookies. Klik på de forskellige kategorioverskrifter for at finde ud af mere og ændre vores standardindstillinger. Blokering af nogle typer cookies kan imidlertid påvirke din oplevelse af webstedet og de tjenester, vi kan tilbyde.
I nogle tilfælde deles data fra cookies med tredjeparter og kan betragtes som et "salg af personlige oplysninger" i henhold til California Consumer Privacy Act (CCPA). Du kan til enhver tid udøve din ret til at fravælge denne deling ved at deaktivere cookies. Meddelelse om cookies
Inklusive 25% moms
Tilgængelig
Fri fragt ved køb over 400,- DKK
Ingredienser:
Klassisk Darjeeling blend
75 thebreve med FTGFOP1 - Økologisk second flush Darjeeling blend i en smuk dåse. En klassisk sort the med medium fylde og bryggen har en ravgylden farve.
Smag
Middelkraftig smag med milde toner af kastanjer og en lettere maltet eftersmag.
Brygning
Darjeeling Himalaya Te er en klassisk sort te, og for at opnå den mest optimale smag bør trækketiden på 3 min. og 95-100 grader varmt vand overholdes.
Flere varianter af Darjeeling Organic fra Østerlandsk Thehus
Denne variant af Darjeeling Organic indeholder 75 thebreve. Thebrevene kendetegnes ved at være bæredygtige og uden unødig plastic-emballage, da selve thebrevet er i det biologisk nedbrydelige materiale PLA.
Darjeeling Organic fås også i en dåse med 125g. løsvægt the. Hertil kan der tilkøbes løsvægt refill, så du nemt kan fylde din dåse op igen.
Hvad er sort the?
Sort the kommer ligesom grøn og hvid te fra den samme teplante Camellia Sinensis. Sort the er helt oxideret, altså iltet, og er den type af the, der gennemgår den længste bearbejdningsproces: plukning, tørring, rulning, oxidering og ristning. Til kvalitetsthe er det udelukkende de øverste, spæde og mørkegrønne topskud, der plukkes. Der plukkes ”two leaves and a bud”, altså to sideblade og det midterste topskud.