Hario 02 Dripper V60 hvid
Pris: 225,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 400,- DKK

Vælg antal:

Fragtpris
Beskrivelse:

Hario 02 Dripper V60 hvid

Den prisvindende HARIO V60 er valget for kaffeprofessionelle og entusiaster verden over.

Oprindeligt lanceret i 2005, HARIO V60 er i dag elsket verdenen over for sin evne til at skabe smagsvariationer ved brygning af kaffe. Den er let at bruge og derfor perfekt for nybegyndere i specialkaffe, mens dens alsidighed gør det muligt at finjustere brygningen til præcise præferencer og trække alle de lækre smage og aromaer ud af kaffebønnerne. V60 er elsket af baristaer og kaffeentusiaster over hele verden og er blevet testet igen og igen.

V60 blev designet for tilgængelighed, alsidighed og vigtigst af alt, for at lave god kaffe. Og det gør den!

Detaljer

Farve: Hvid
Tilbehør: Måle ske medfølger
Kapacitet: 1-4 kopper
Vægt (inkl. boks): ca. 400 g.
Materiale: Porcelæn
Måle ske: Polypropylen plast (PP)
Produceret i: Japan

Vedligeholdelse

Dripperen tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn.

Bryggeguide

  1. Brug kaffe bønner der er medium fint malet.
  2. Vej ca. 6 g. af per 100 ml. vand.
  3. Placer filteret i dripperen og placer dripperen ovenpå brygge-kammeret. Skyld så filteret igennem med en lille smule af det varme vand.
  4. Tilføj den kværnede og afmålte kaffe til filteret.
  5. Overhæld kaffen med frisk kogt vand, indtil kaffen kun lige er vædet. Lad herefter kaffen bloome* i ca. 30 sek.
  6. Hæld langsomt, og med små mellemrum, resten af det afmålte vand over kaffen. Sørg for at fordele vandet ligeligt over det hele, det kan anbefalet at forsigtigt bevæge hånden i en lille cirkel for et jævnt resultat.
  7. Når den afmålte mængde vand er hældt over kaffen, ventes der til at det sidste vand er løbet igennem kaffen. Går der mere end 4 min. anbefales det at fjerne filteret med kaffen, da kaffen herefter kan bliver over udtrukket, hvilket kan resultere i en for bitter kaffe.
  8. Nyd en fantastisk dejlig kop kaffe.

*dette er co2 og andre gasser i kaffen der frigøres og skaber et lille lag skum på toppen af kaffen.