Når du besøger et websted, kan det gemme eller hente oplysninger i din browser, for det meste i form af cookies. Disse oplysninger kan handle om dig, dine præferencer eller din enhed og bruges mest til at få sit websted til at fungere, som du forventer det. Oplysningerne identificerer dig normalt ikke direkte, men det kan give dig en mere personlig weboplevelse.
Fordi vi respekterer din ret til privatliv, kan du vælge ikke at tillade nogle typer cookies. Klik på de forskellige kategorioverskrifter for at finde ud af mere og ændre vores standardindstillinger. Blokering af nogle typer cookies kan imidlertid påvirke din oplevelse af webstedet og de tjenester, vi kan tilbyde.
I nogle tilfælde deles data fra cookies med tredjeparter og kan betragtes som et "salg af personlige oplysninger" i henhold til California Consumer Privacy Act (CCPA). Du kan til enhver tid udøve din ret til at fravælge denne deling ved at deaktivere cookies. Meddelelse om cookies
Inklusive 25% moms
Midlertidigt utilgængelig
Kaffebønderne i Kegwa plantede deres første kaffetræer i 1950. De tilhører et samarbejde der hedder Ngiriambu coffee farmers cooperative society Ltd. Placeret på Mount Kenyas vulkanske skråninger lever kaffebønderne i harmoni med det lokale bier og dyreliv, med fokus på fordelene ved en synergi med naturen.
De samarbejdende farme afventer lige nu svar på deres ansøgning om, at blive certificeret Fairtade og Rainforest Alliance
En Kenyansk legende lyder således:
I Kenyas dybeste vulkan, ligger Matunda. En smuk vase der naturligt er formet i størknet lava. Matunda er fyldt med så frugtbar jord, at det aldrig vil rådne. I jorden gror den lækreste fersken, som mennesket kan smage.
Kaffens profil:
Smag | Appelsin, fersken, mandler, chokolade, floral |
Krop | Medium, Cremet |
Syrlighed | Høj, citrus, frugtig |
Bønne | Batian, Kenya, Ruiru 11, SL 34 |
Region | Nyeri County |
Mere om bønnen:
Ristningsgrad | Lysristet |
Botanisk Variant | Arabica - SL 28, SL 34, SL 65, RUIRU 11 |
Behandling | Vasket |