Når du besøger et websted, kan det gemme eller hente oplysninger i din browser, for det meste i form af cookies. Disse oplysninger kan handle om dig, dine præferencer eller din enhed og bruges mest til at få sit websted til at fungere, som du forventer det. Oplysningerne identificerer dig normalt ikke direkte, men det kan give dig en mere personlig weboplevelse.
Fordi vi respekterer din ret til privatliv, kan du vælge ikke at tillade nogle typer cookies. Klik på de forskellige kategorioverskrifter for at finde ud af mere og ændre vores standardindstillinger. Blokering af nogle typer cookies kan imidlertid påvirke din oplevelse af webstedet og de tjenester, vi kan tilbyde.
I nogle tilfælde deles data fra cookies med tredjeparter og kan betragtes som et "salg af personlige oplysninger" i henhold til California Consumer Privacy Act (CCPA). Du kan til enhver tid udøve din ret til at fravælge denne deling ved at deaktivere cookies. Meddelelse om cookies
Inklusive 25% moms
Midlertidigt utilgængelig
Ingredienser:
En sikker klassiker
Den populære kvæde te er lavet på sort og mild Keemun te, kvæde og solsikkeblomster. Kvæde er en pære- eller æblelignende frugt, som ofte anvendes til marmelade og kompot – og til denne skønne kvædete.
Smag
Kvæde er med til at gøre den sorte te blød og let sødlig.
Brygning
Kvæde te er lavet på klassisk sort Keemun te, og for at opnå den mest optimale smag, bør trækketiden på 3 min. og 100 grader varmt vand overholdes.
Kvæde te'en kan også koldbrygges i sylteglas natten over i køleskab. Tilsæt 50/50 med Cava eller anden perlende hvidvin, et par isterninger og en skive citron eller lime og du har en virkelig velsmagende velkomstdrink til gæster eller selskab.
Mere te fra samme hylde
Kvæde te er en af Østerlandsk Thehus’ egne populære blandinger. Kvæde te fås også i en skøn udgave lavet på grøn te. Kvæde teen fås både som løs vægt og løs vægt i 125 g. dåse.
Hvad er sort te
Sort te kommer ligesom grøn og hvid te fra den samme teplante Camellia Sinensis. Sort te er helt fermenteret, altså iltet, og er den typer af te, der gennemgår den længste bearbejdningsproces: plukning, tørring, rulning, fermentering og ristning. Til kvalitetste er det udelukkende de øverste, spæde og mørkegrønne topskud, der plukkes. Der plukkes ”two leaves and a bud”, altså to sideblade og det midterste topskud.